Oh please yes!

A 30A, 110/220 Load Controller

Moderator: Justin

peppert
Posts: 9
Joined: Thu May 24, 2007 12:14 pm

Oh please yes!

Postby peppert » Fri Aug 31, 2007 5:56 pm

I'm anxiously awaiting the arrival of this device! Any ideas on a launch date?

I'm also happy to update Homeseer to support this device via the insteon plugin's external script support. I'm having great success with my EZsnsRF already. Best motion sensor solution ever!

Thanks,
-t

simplehome
Site Admin
Posts: 275
Joined: Wed Dec 31, 1969 5:00 pm

Postby simplehome » Fri Aug 31, 2007 10:38 pm

Thanks for the feedback!

The switch just passed its safety certification tests and will be available in quantity at the end of September.

Support should be easy as it looks just like the ApplianceLink on/off switch.

BLH
Posts: 207
Joined: Fri Jan 26, 2007 4:44 pm

Postby BLH » Sat Sep 01, 2007 3:28 am

That sounds like a welcome addition to the Insteon type devices.
Looking like a ApplianceLinc V2 should make it very easy to use.

blueruler
Posts: 6
Joined: Thu Feb 01, 2007 12:33 pm

Postby blueruler » Thu Oct 25, 2007 2:38 pm

Cost and availability?

simplehome
Site Admin
Posts: 275
Joined: Wed Dec 31, 1969 5:00 pm

Postby simplehome » Sat Oct 27, 2007 7:23 am


peppert
Posts: 9
Joined: Thu May 24, 2007 12:14 pm

Postby peppert » Tue Nov 20, 2007 4:29 pm

just received 3 units from your direct sales -- at long last, the last remnants of X10 can be purged from memory. The construction feels solid and the board's very pretty.

any ideas on an outdoor enclosure that can mount 3 or more of these things in a single unit?

BLH
Posts: 207
Joined: Fri Jan 26, 2007 4:44 pm

Postby BLH » Wed Nov 21, 2007 1:22 pm

I recently got one also. I have done some tests and like it so far.
I did find that HouseLinc Desktop can't ID the units Device Catalog string; but manually setting ApplianceLinc as type seems to work fine for now. As Smarthome has also added a few new devices like the OutletLinc. I guess an ID data file update may soon be in order.
Mine works fine with HouseLinc Desktop and Ken Millers InHomeFree Program. Also works fine with an X10 address and my older 1132CU.
My test board isn't 220 Volts but as indicated only Line 1 and Neutral power the unit so it worked fine on my test board with 120 volts.


Return to “EZSwitch30”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest